Societat 02/04/2014

El Hard Rock Cafè més gran d'Europa es construirà a BCN World

La cadena de restaurants nord-americana s'encarregarà del segon 'resort' dels sis que preveu el projecte impulsat per Veremonte

Agències
1 min
El mític Cadillac del Hard Rock Café de Barcelona / FONT: pàgina web del bar

BARCELONAHard Rock Cafè construirà la seva instal·lació més gran d'Europa al complex de turisme i oci BCN World, segons ha anunciat aquest dimecres Xavier Adserà, president de BCN World.

Adserà ha concretat que el grup nord-americà s'encarregarà del segon 'resort' dels sis que preveu el projecte impulsat per Veremonte.

Hard Rock Cafè té previst construir un gran hotel dedicat al món de la música que serà el més gran de la marca a Europa, i s'afegirà al que construiran Melco i Melià Hotels, i al complex de botigues de luxe que hi farà Value Retail.

En un esmorzar conferència de PWC a Barcelona, Xavier Adserà ha explicat que els grups internacionals són "reticents" a anunciar inversions fins que el Parlament no aprovi la llei que ha de permetre BCN World, regulant el planejament urbanístic, l'activitat de joc a la zona i els impostos del joc.

Adserà ha defensat que el joc és imprescindible en el projecte, ja que aporta una oferta diferencial i té la finalitat de captar el turisme asiàtic.

Per altra banda, ha considerat que la fiscalitat actual dels casinos a Catalunya té una taxa dissuasiva del 55% que baixarà al 10%: "Ens sembla competitiva internacionalment i la Generalitat rebrà la mateixa recaptació o més".

stats