Societat 25/09/2015

BComú insta a l'Ajuntament de Barcelona a que prengui "mesures" per evitar polèmiques com la de les banderes

Ara
1 min
Guerra de banderes a l'Ajuntament de Barcelona per la Mercè / CÈLIA ATSET

BarcelonaBarcelona en Comú lamenta que els representants institucionals hagin utilitzat les festes de la Mercè per protagonitzar "una picabaralla política" en referència a la polèmica de les banderes. Les festes populars "no són un espai per a l'ús dels nostres representants institucionals en el marc d'una campanya electoral", diu BComú en un comunicat.

També qualifiquen "d'intolerable" que representants municipals "facin difusió a les xarxes de posicionaments racistes i xenòfobs" contra el primer tinent d'alcalde Gerardo Pisarello. I lamenten que es "menyspreï obertament" l'Ajuntament per part d'aquells "que es pretenen presentar precisament com els garants més fidels de les institucions".

En el comunicat, BComú insta al govern de l'Ajuntament a "prendre mesures" per tal que "aquests fets no es tornin a produir". També demana respecte per l'Ajuntament com a institució i demana als representants que "han travessat totes les línies vermelles donant espai als discursos xenòfobs" que "rectifiquin".

stats