Societat 22/08/2011

El Bicing recupera el servei amb normalitat

El servei va estar aturat tres dies per canvis en el sistema informàtic i es va posar en marxa, en període de proves, ahir a la tarda. Des d'avui a les 5.00 h del matí ja funciona amb normalitat

Acn
1 min

BarcelonaEl servei de Bicing torna a funcionar amb normalitat des d'aquesta matinada. Ahir es va posar en marxa, durant un període de proves, a les sis de la tarda, després d'haver estat aturat tres dies per canviar el sistema informàtic i el centre de processament de dades que el gestiona.

Després d'haver comprovat el funcionament del nou sistema, s'ha restablert el servei amb els usuaris avui, dilluns, a les cinc de la matinada. Aquest nou sistema incorpora millores en la gestió de les bicicletes i de les estacions.

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, avui, dilluns, es troben temporalment tancades les estacions de Plaça Tetuan, 42; Plaça de Ramon Berenguer el Gran amb Via Laietana; Plaça Catalunya, 5, 7 i 22; carrer d'Olzinelles, 92-96; carrer Vilardell, 18; Plaça del Poble Romaní amb carrer de Siracusa; carrer Ciutat d'Asunción amb carrer Clariana, i Plaça de Fra Junífer Serra, 13; carrer Munné 2-6.

stats