Societat 19/06/2019

Bou es fotografia amb una imatge del rei al saló de plens de l'Ajuntament per demanar a Colau que la torni a penjar

El regidor del PP reivindica el monarca com una figura "clau" per a Catalunya i defensa el seu discurs del 3-O

Ara
1 min
Bou es fotografia amb una imatge del rei al saló de plens de l'Ajuntament per demanar a Colau que la torni a penjar

BarcelonaJosep Bou ha entrat al saló de plens de l'Ajuntament de Barcelona aquest dimecres per fotografiar-se amb una imatge del rei i demanar-li a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que la fotografia torni a presidir la sala. "L'alcaldessa no pot seguir menystenint el rei i l'Estat, és una qüestió de respecte institucional", ha apuntat el regidor popular. El regidor del PP al consistori barceloní ho ha fet just el dia que fa cinc anys que Felip VI va ser coronat rei.

Colau va retirar el bust de Joan Carles I el juliol del 2015, però la delegació del govern espanyol va portar el cas als jutjats, que va obligar el consistori barceloní a col·locar la imatge de Felip VI al saló de plens. "Li demano a Colau que respecti i compleixi la llei", ha exigit el regidor del PP al consistori de la capital catalana.

Bou ha reivindicat el rei com una figura "clau" per a Catalunya i ha aprofitat per tornar a destacar el discurs que el rei va fer el 3 d'octubre del 2017. A més, el regidor popular ha posat en valor que Felip VI es desplacés a Barcelona després dels atemptats del 17-A i hagi estat present en esdeveniments com el Mobile World Congress o el Saló de l'Automòbil.

Un cop s'ha fet la fotografia, Bou ha agafat la imatge del rei i l'ha penjat al despatx del grup municipal que el PP té a l'Ajuntament de Barcelona.

stats