Societat 21/05/2014

Els Mossos troben restes òssies d'animals sota la vorera d'un polígon de Sant Adrià de Besòs

La policia, que hi buscava dos suposats cadàvers, ha suspès els treballs de recerca i la investigació es troba sota secret de sumari

Acn
1 min
L'excavadora buscant els cadàvers / MANOLO GARCÍA

Sant Adrià del BesósRestes òssies d'animals. Això és el que han trobat els Mossos d'Esquadra sota una vorera en un polígon industrial de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), on, segons ha avançat la Cadena Ser, buscaven des d'aquest dimecres al migdia dos suposats cadàver. La policia ja ha suspès avui els treballs de recerca i la investigació continua sota secret de sumari.

La brigada municipal de Sant Adrià de Besòs ha començat la recerca amb una excavadora al voltant de les dues del migdia a l'avinguda del Ferrocarril, a pocs metres de la via del tren. Fins al lloc s'han desplaçat membres de la policia científica dels Mossos d'Esquadra i agents del cos policial, la majoria dels quals han abandonat la zona al voltant de les cinc de la tarda, a més de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs i un regidor de l'Ajuntament.

L'àrea de la Regió Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies dels fets. El jutjat d'instrucció número 5 de Badalona s'ha fet càrrec del cas, que es troba sota secret de sumari.

stats