Societat 18/12/2012

Les 145.000 signatures contra la llei Wert arriben a la Generalitat

La directora general de Política Lingüística ha rebut l'impulsor de la campanya, que aquest dimecres farà entrega de les firmes al ministeri d'Educació

Ara
1 min
català

BarcelonaLa campanya 'L'escola en català, ara i sempre', en contra de la reforma educativa plantejada pel ministre José Ignacio Wert, ja ha recollit 145.000 firmes, i el seu organitzador, Oriol Franch, les ha lliurat aquest dimarts a les 17.30 hores al Palau de la Generalitat, segons ha informat a través del seu compte de Twitter. Allà l'ha rebut la directora general de Política Lingüística, Yvonne Griley.

Aquests suports s'han aconseguit des que, fa dues setmanes, es va crear la campanya a través de la plataforma Change.org. El text, que és una carta al ministre per demanar-li que reconsideri l'esborrany, arribarà aquest dimecres al ministeri d'Educació, Cultura i Esports de la mà de Franch. Precisament, dimecres a la tarda hi ha prevista la reunió de la Conferència Sectorial d'Educació amb els consellers de les comunitats autònomes, que presidirà el ministre Wert, en què es discutirà el darrer esborrany de la Lomce. La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, té previst assistir-hi.

stats