Societat 26/05/2014

David Fernández 'defensa' 'La Directa' dels Mossos

Els antiavalots han carregat davant del setmanari, a les portes del qual hi havia el diputat de les CUP

Acn
1 min
David Fernàndez a la porta de la redacció de La Directa retraient l'actitud d'uns Mossos després d'assaltar-la / LLIBERT LLOP

BarcelonaDues persones detingudes i una desena més d'identificades, segons els Mossos d'Esquadra, és el balanç provisional dels aldarulls que hi ha hagut a l'entorn de l'edifici de Can Vies aquest dilluns a la nit, hores després que l'immoble hagi estat desallotjat. Els Mossos no descarten que la xifra pugui augmentar. Els aldarulls han començat quan un grup d'encaputxats ha començat a llençar pedres, ha cremat contenidors i una unitat mòbil de TV3 i ha atacat aparadors i periodistes. Els Mossos han fet diverses càrregues, en una de les quals haurien trencat l'aparador del setmanari 'La Directa'.

Un dels incidents més destacats ha ocorregut davant del setmanari 'La Directa', un mitjà de comunicació alternatiu que ha donat sempre suport a Can Vies. Segons diverses fonts consultades per l'ACN, antiavalots dels Mossos han carregat davant de la seu i fins i tot han trencat la vidriera de l'aparador i han colpejat una periodista. A la zona hi havia el diputat de la CUP David Fernández. Segons Fernández, els Mossos han carregat a les portes del setmanari contra un grup de persones, entre ells periodistes, "que no feien res". Els treballadors de 'La Directa' han acusat els Mossos d'intentar assaltar la redacció. Sigui com vulgui, la fotografia del diputat plantat davant dels Mossos per 'defensar' el setmanari s'ha convertit en una de les imatges del dia.

stats