Societat 13/11/2013

Cicle de Cinema sobre Drets dels Infants

Enguany es projectaran al Cinema Alexandra 6 pel·lícules centrades en la perspectiva del gènere

Ara
1 min
UNA IMATGE HABITUAL Els Alexandra just abans de començar la sessió d'ahir de les 16 h. Dilluns les 5 sales del complex van recaptar en total 210 euros.

BarcelonaLes sales del Cinema Alexandra acolliran, al llarg del mes de novembre, el Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Enguany es projectaran 6 pel·lícules per als 3.461 nens i nenes de 41 escoles que prèviament han treballat a les aules diversos aspectes dels drets humans. Concretament, les projeccions d'aquesta 14ena edició estan centrades en la perspectiva del gènere.

Amb aquesta aposta es vol visibilitzar el paper fonamental i no sempre ben reconegut de la dona o nena en la lluita, promoció i defensa dels drets en general i de la infància en particular, posant especial èmfasi en la transmissió de valors, com la convivència, coresponsabilització, igualtat, llibertat, solidaritat, participació, inclusió i no-discriminació.

D'altra banda, el cicle també ofereix el "Cinema en família", adreçat a famílies amb fills i filles a partir dels 4 i 6 anys, que es porjectarà de forma gratuïta els diumenges.

stats