Incendi forestal
Societat 13/07/2021

Controlat l'incendi entre Lloret de Mar i Tossa de Mar que ha cremat part d’una casa i 6 hectàrees

Els bombers han alertat que no hi havia cap franja de protecció entre les cases i la vegetació

1 min
L'incendi, que ha cremat part d'una casa i sis hectàrees, s'ha originat quan una furgoneta s'ha incendiat a la carretera entre Lloret de Mar i Tossa de Mar

GironaEls bombers han aconseguit controlar l'incendi que s’ha originat a la carretera Gi-682, entre Lloret de Mar i Tossa de Mar. Les flames han cremat la planta superior i el jardí d’una casa, a més de 6 hectàrees, la majoria de les quals de sòl urbà de la urbanització Font de Sant Llorenç. Una trentena de veïns s'han quedat confinats a casa per les molèsties del fum, però no ha calgut desallotjar-ne cap. Ara bé, els bombers han alertat del perill que suposa que no hi hagués cap franja de protecció entre les cases i la vegetació.

El foc ha començat a un quart de dotze del matí, quan una furgoneta s’ha incendiat a la carretera i les flames s’han estès per la massa forestal del lateral, fins a dalt de tot d’una carena. Segons han explicat els bombers, han tractat el foc com si fossin dos incendis: el primer el de la furgoneta, que ha anat muntanya amunt, i el segon el que han generat tots els focus secundaris, alguns dels quals han arribat a fins a 250 metres del front principal. En total s'han mobilitzat 36 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris.

stats