MOVIMENTS SOCIALS
Societat 05/12/2011

L'última aventura del 'Robin dels bancs'

La Cooperativa Integral, impulsada per Enric Duran, ha recuperat una colònia industrial a Cabrera d'Anoia. Hi ofereixen pisos i espais per treballar a preus simbòlics

Albert Balanzà
1 min
LA VIDA, EN CONSTRUCCIÓ, A UNA HORA DE BARCELONA
 A l'esquerra, Joan Marca, jardiner de professió, ha decidit llogar el seu pis del Poblenou i instal·lar-se al bloc d'habitatges de Ca la Fou (al fons); serà el veí del 3r 5a. A dalt, la Nani, del col·lectiu L'Olla Mòbil, fregant plats, mentre el seu fill, Aimar, que anirà a l'escola lliure La Pinya d'Esplugues, juga. A sota, Camilo, de Circo Pánico, fent un camió-carrossa.

Cabrera d'AnoiaLa recuperació de Ca la Fou, una de la setantena de colònies industrials que va tenir Catalunya, és l'últim gran projecte dels moviments socials, que han tingut en Enric Duran, el Robin Hood dels bancs, com a icona més visible. La Cooperativa Integral Catalana, després de negociar un any amb el propietari dels terrenys, va adquirir els 8.000 metres quadrats d'aquesta finca de Cabrera d'Anoia per reformar l'espai. Hi ofereixen habitatges i despatxos per poder treballar a preus simbòlics.

Podeu llegir la notícia completa a l'Ara Premium.

stats