Societat 17/12/2020

DIRECTE: El covid-19 i la mobilitat corresponsable: com ha canviat tot? Josep Lluís Merlos en parla amb responsables de l'ATM

En la conversa hi participen Pere Torres (director general de l'ATM) i Lluís Alegre (director de l'àrea de mobilitat de l’ATM), i compta amb la presència de les principals organitzacions empresarials del país. Podeu fer arribar els dubtes i les preguntes que tingueu a aquest mur de participació

Ara
2 min

BarcelonaLa pandèmia de coronavirus ho ha transformat tot i ha accelerat alguns canvis, com la proliferació del teletreball, que, en certa manera, ja s'estava començant a implantar abans de l'arribada del virus a casa nostra. Així, el covid ha exigit canviar hàbits a la majoria d'empreses, i l'ATM (Autoritat del Transport Metropolità) ha impulsat els plans de mobilitat corresponsable, un recurs creat per facilitar la gestió de la mobilitat a les empreses, detectant i prioritzant quines actuacions ha d'emprendre cada centre de treball o equipament per desestressar el sistema de mobilitat. Aquests plans serveixen per saber com reduir la mobilitat en hora punta i al llarg del dia, per, en definitiva, ser una empresa corresponsable.

L'ARA, amb la col·laboració de l'ATM, organitza el webinari per parlar justament d'això, dels plans de mobilitat corresponsable. En la xerrada, presentada pel periodista Josep Lluís Merlos, hi participae Pere Torres, director general de l'ATM; Lluís Alegre, director de l'àrea de mobilitat de l’ATM Barcelona, i Elena Comas, responsable del treball Actuacions de les empreses en l’àmbit de la mobilitat laboral. S'hi presenten els resultats de més de 200 entrevistes a empreses.

Durant el webinari, el periodista traslladarà els vostres dubtes i preguntes sobre el tema a Lluís Alegre, director de l'àrea de mobilitat de l’ATM Barcelona. Ens els podeu fer arribar a través d'aquest espai de participació:

A continuació, també tindrà lloc una taula rodona amb organitzacions empresarials sota el títol Els reptes envers la mobilitat en l’escenari postpandèmia. Hi participaran representants de la Cambra de Comerç de Barcelona, l’UPIC, Foment del Treball i PIMEC.

stats