Societat 13/07/2019

Un conductor drogat causa un accident múltiple amb set ferits a Barcelona

L'home ha atropellat un motorista i ha conduït a gran velocitat envestint diversos cotxes al carrer Urgell

Anna Mascaró / Elena Freixa
2 min
Un cotxe a gran velocitat envesteix un motorista i diversos turismes Barcelona

BarcelonaUn conductor que circulava a gran velocitat pel carrer Urgell de Barcelona ha provocat una sèrie d'accidents i ha deixat set persones ferides. El vehicle ha atropellat un motorista, ha continuat la marxa, saltant-se semàfors en vermell, i ha impactat contra diversos turismes. L'home ha donat positiu per opiacis i ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els ferits, entre ells una menor de 10 anys, han estat traslladats a centres hospitalaris de la ciutat, tots ferits menys greus. El que ha patit ferides més importants ha estat el motorista, segons han explicat fonts municipals.

Els fets han tingut lloc cap a les 18 hores, quan el vehicle, una ranxera de color plata, ha atropellat el motorista a l'altura del carrer Diputació i l'ha deixat ferit. "El vehicle ha seguit avançant força ràpid i he vist com un vianant ha frenat en sec perquè no l'atropellés", explica el Jordi, un testimoni presencial.

Un cotxe a gran velocitat envesteix un motorista i diversos turismes Barcelona

A la cantonada amb Aragó, el conductor ha xocat amb un turisme, i ha continuat carrer amunt fins que al següent carrer, a l'avinguda Roma, ha impactat amb diversos vehicles més, alguns estacionats. En aquest xoc la ranxera ha quedat aturada i el conductor ha estat ràpidament retingut per agents de la Guàrdia Urbana.

"He vist un cotxe que venia directament cap a mi i he hagut de saltar de la bicicleta", ha explicat a l'ARA el Christian, un ciclista que ha sortit il·lès perquè ha pogut esquivar l'impacte, apartant-se ràpidament del carril bici.

L'home ha sortit del cotxe molt nerviós i cridant fins que diversos agents l'han reduït, segons els testimonis.

stats