Societat 24/04/2015

El jurat popular declara el fals monjo shaolín culpable de dos assassinats amb traïdoria

Només han vist acarnissament en un dels dos crims, que el monjo ha reconegut durant el judici. Ara el jutge haurà de dictar els anys de presó que li imposa

Efe
1 min
El fals monjo Shaolin reconeix haver assassinat les dues noies

BilbaoEl jurat popular ha declarat a Juan Carlos Aguilar, conegut com el fals monjo shaolín, culpable dels assassinats amb traïdoria de dues dones a Bilbao el juny de 2013, encara que no ha apreciat acarnissament en un dels dos.

El veredicte de culpabilitat ha estat acordat per unanimitat dels membres del jurat, mentre que la decisió de no apreciar acarnissament en l'assassinat de la Maureen Ada Otuya ha sigut adoptada per majoria de set a dos.

Els cinc homes i quatre dones que componen el jurat popular en aquest cas han arribat aquesta tarda a un veredicte després de començar les deliberacions ahir al migdia, i ara li correspon al magistrat president del tribunal, Manuel Ayo, dictar la sentència amb la pena que se li imposarà a l'acusat.

El fals monjo shaolín, Juan Carlos Aguilar, va reconèixer durant el judici els assassinats de la ciutadana nigeriana Maureen Ada Otuya, de 29 anys, i la colombiana, Jenny Sofia Rebollo, de 40 anys.

stats