Societat 05/12/2017

Una parella denuncia una agressió homòfoba a la Mar Bella

Cinc nois els van insultar i després pegar fins que a un li van trencar el nas

Ara
1 min
Pere QueraltBARCELONA: Catalunya, capdavantera en la defensa dels drets de les persones LGBTI “Cal desplegar la llei  de forma transversal”

BarcelonaDos homes han denunciat haver patit una agressió homòfoba a la Mar Bella, mentre tornaven després d'haver sortit de festa, la matinada de diumenge a dilluns. El president de l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) de Catalunya, Eugeni Rodríguez, va lamentar que la parella va patir una "doble agressió, verbal i física". Els fets van ser denunciats als Mossos d'Esquadra, que investiguen els fets.

L'agressió es va produir quan cinc persones que circulaven en un cotxe per la Mar Bella van aturar el vehicle a prop d'on era la parella i els van començar a increpar. La parella, dos nois de 24 i 30 anys, anaven agafats en aquell moment i aquest fet va ser suficient perquè els agressors baixessin del cotxe i passessin dels insults als cops. En total eren cinc nois. Entre les puntades i els cops de puny a una de les víctimes li van trencar el nas, i va haver de ser atès en una ambulància.

"No es pot ni s'ha de permetre que qualsevol persona LGTBI camini amb inseguretat pels carrers de Barcelona", va denunciar Rodríguez. El responsable de l'Observatori va explicar també que "s'està treballant en el cas de manera coordinada amb Mossos i amb l'Observatori Madrileny Contra l'Homofòbia, ja que una de les víctimes resideix a Madrid".

stats