Successos

Descarten que la narcollanxa dels detinguts a Barbate fos la que va matar els guàrdies civils

L'embarcació que els va embestir tenia només una antena de radar mentre que la conduïda per 'Kiko el Cabra' en tenia dues

ARA
1 min
Guardia civils barbate

MadridUn informe de la Guàrdia Civil ha descartat que la narcollanxa que tripulaven els sis detinguts per la mort de dos agents a Barbate (Cadis) fos la que els va embestir. Segons fonts de la investigació citades per Europa Press, es pot descartar la participació en els fets dels arrestats, que estan en presó provisional. L'element que els permet exculpar-los és que la narcollanxa que pilotava Kiko el Cabra –un dels sis detinguts– té dues antenes de radar, mentre que la que va provocar la mort dels dos agents en té només una.

Dos guàrdies civils envestits per una narcollanxa a Barbate

Segons les fonts citades, per elaborar l'informe que arriba a aquesta conclusió han entrevistat testimonis i han recollit vídeos, entre ells el d'un dels detinguts, que va gravar des d'una altra embarcació les envestides a la patrullera de la Guàrdia Civil –una zòdiac que va rebre sis cops d'una llanxa de dimensions superiors.

Els detinguts que ocupaven l'altra narcollanxa, de nacionalitat espanyola, van assegurar des del primer moment que no eren els autors del doble assassinat i van apuntar a un home de nacionalitat marroquina que no hauria estat detingut. Els sis arrestats a qui exculpa aquest informe tenen antecedents per tràfic de drogues i se'ls ha acusat d'homicidi i lesions greus a l'autoritat per l'envestida mortal. Un dels agents que van morir era de Barcelona. Dos agents més van resultar ferits.

stats