Societat 28/01/2015

Detenen el fugitiu que s'ha saltat un control policial a França

Els Mossos d'Esquadra, la Gendarmerie francesa i la policia espanyola l'han enxampat després que fugís a peu i s'amagués en un edifici de la Jonquera

Acn
1 min

La JonqueraEls Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir el fugitiu que aquest dimecres al matí s'ha saltat un control policial a l'AP-7 en territori francès. L'home, que conduïa un Peugeot Cabrio, ha passat per davant del control i ha intentat escapar-se abandonant l'autopista i circulant per l'N-II.

Quan ha arribat a la Jonquera, i després de provar de burlar el dispositiu policial sense aconseguir-ho, el detingut ha optat per abandonar el vehicle, fugir a peu i posar-se dins un portal d'un edifici situat al número 44 de l'avinguda Pau Casals. Els Mossos d'Esquadra l'han detingut a dins mateix del bloc. El dispositiu de recerca ha desplegat agents dels mossos, de la Gendarmerie i de la policia estatal.

És el segon cop en pocs dies que els dos cossos es coordinen per fer una persecució en calent després que el dia 19 seguissin uns suposats traficants de droga fins a Tordera (Maresme). En aquella ocasió, però, no els van aconseguir detenir perquè, tot i que van abandonar el cotxe després de punxar roda, un còmplice els va passar a recollir a tota velocitat.

stats