Societat 03/05/2017

Els sindicats asseguren que la Policia Nacional destinarà 30 agents de la comissaria de Cornellà a l'aeroport del Prat

La policia no confirma aquest moviment, però assenyala que es treballa en un "pla de xoc" que implica que agents de les comissaries siguin destinats al recinte

Acn
1 min
Aglomeracions al control de passaports de l'aeroport del Prat.

BarcelonaUna trentena d'agents de la Policia Nacional de la comissaria de Cornellà de Llobregat seran destinats a l'aeroport del Prat de Llobregat de forma imminent per evitar noves aglomeracions com les d'aquest cap de setmana pel nou control de passaports, segons han explicat a l'ACN el Sindicat Unificat de Policia (SUP) i la Confederació Espanyola de Policia (CEP).

Tot i que la policia no confirma aquest moviment, assenyala que es treballa en un "pla de xoc" que implica que agents de les comissaries siguin destinats a l'aeroport per posar els "mitjans necessaris" per a les comprovacions de passaport.

El secretari general del SUP a Catalunya, Luis Mancilla, critica a l'ACN que es treguin agents de grups d'informació o altres especialitats i considera que AENA també ha d'assumir la seva "part de culpa". El secretari general del CEP a Catalunya, Sebastián Hernández, coincideix a destacar que aquest problema no és només de "dèficit de personal" i veu aquesta mesura com "un pedaç" .

stats