SOCIETAT
Societat 01/12/2012

Detenen una dona al Raval per segrestar la seva filla que vivia amb una família d'acollida a França

La detinguda, de 30 anys, va raptar la menor a punta de pistola i volia fugir al Marroc

Abc
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut en un hotel del barri del Raval de Barcelona Sarah B. S., de nacionalitat francesa, 30 anys i amb domicili desconegut, per presumptament segrestar el passat 24 de novembre la seva filla, menor d'edat, que vivia amb una família d'acollida a França. La detinguda va raptar la menor a punta de pistola i volia fugir cap al Marroc. Els agents de la policia catalana van intervenir després de rebre un requeriment per part de la Direcció General de la Policia Francesa. L'informe de la policia francesa constatava que la dona podia estar armada i que es tractava d'una persona perillosa que estaria hostatjada, juntament amb la menor, en un hotel del barri del Raval.

El passat dilluns 26 de novembre a la nit els agents es van desplaçar fins a l'hotel indicat però no van localitzar-les, motiu pel qual van iniciar una recerca per d'altres establiments hotelers fins a comprovar que estarien allotjades en un altre hotel després que personal de recepció ho certifiqués a través d'unes fotografies de totes dues. Poc temps després, els Mossos van comprovar que la detinguda i la nena sortien de l'habitació i es dirigien cap a recepció, moment en què els agents van intervenir de forma ràpida apartant la menor de la seva mare i posant-la en un lloc segur davant el risc que la dona pogués anar armada. La dona va oposar molta resistència a la detenció i en tot moment es va mostrar molt alterada.

Quatre cartutxos de bala

Durant l'escorcoll, els agents van trobar a l'interior de la bossa de mà quatre cartutxos de bala sense localitzar l'arma, que suposadament hauria llançat en una paperera d'una benzinera abans d'entrar a l'estat espanyol, segons va explicar la detinguda en seu policial. La dona, que tenia una ordre vigent d'extradició a França, va ser traslladada dimarts a la tarda a Madrid, des d'on les autoritats policials van iniciar els tràmits pertinents per efectuar el procés d'extradició a França.

La menor va ser posada a disposició de la Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (DGAIA) i retornada a la seva família d'acollida

stats