Societat 07/06/2019

Detenen un home per l'assassinat d'una botiguera fa 12 anys a Sabadell

L'arrestat, de 68 anys i veí del mateix municipi, ha quedat en llibertat amb càrrecs

P.e.
1 min
Una furgoneta dels Mossos traslladant els detinguts als jutjats de Sabadell

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un home per l'assassinat d'una botiguera fa 12 anys a Sabadell. L'arrestat, de 68 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'instrucció número 5 de Sabadell, que investiga aquest crim que fins ara estava pendent de resoldre. Els fets van passar el 28 de febrer del 2007, quan uns clients van trobar el cos sense vida de la dona a l'interior de la sabateria on treballava, poc abans que tanqués l'establiment. La dependenta tenia diverses ferides d'arma blanca, segons els Mossos.

L'home va quedar detingut aquest dimecres i la policia l'ha posat a disposició del jutjat aquest divendres. La jutge, després de prendre-li declaració, l'ha deixat en llibertat provisional però li ha retirat el passaport, li ha prohibit sortir del territori i l'obliga a comparèixer cada setmana. La fiscalia no ha demanat l'ingrés a la presó de l'home i el cas està obert per un delicte d'homicidi. El crim estava pendent de resoldre i fins aquesta setmana no s'havia detingut cap autor.

La víctima, de 46 anys, treballava a la sabateria Acín de Sabadell, al carrer Sol i Padrís, on al voltant de les nou del vespre del 28 de febrer del 2007 uns clients la van localitzar morta. El cos de la dona era a la rebotiga de la sabateria, a terra i enmig d'un bassal de sang. A la caixa registradora hi faltaven diners. Des d'aleshores els Mossos buscaven l'autor de l'assassinat. Arran del crim, els propietaris de la botiga van tancar definitivament l'establiment.

stats