Societat 22/09/2019

Detenen el propietari d'un bar per clavar un ganivet a una persona enmig d'una baralla

Els fets han passat en un local del carrer Mallorca de Barcelona i el ferit està greu

Ara
2 min
Una agent de la Guardia Urbana en moto. RUTH MARIGOT

BarcelonaLa Guàrdia Urbana ha detingut aquest diumenge a la tarda el propietari d'un bar per haver ferit amb arma blanca un altre home a la porta del seu establiment. Fonts municipals informen que tot apunta que l'agressor i la víctima s'havien enganxat en una discussió a la porta del local.

Les primeres valoracions policials apunten que la víctima està en estat greu i els agents han procedit a la detenció de l'amo del bar. Ara la Guàrdia Urbana ja ha derivat el cas als Mossos d'Esquadra per a que en facin la investigació. Segons ha avançat el diari digital 'Tot Barcelona', la discussió s'hauria desencadenat després que uns turistes, que anirien beguts, s'han aturat davant del bar i han descol·locat part del mobiliari.

Quatre atacs amb arma blanca en dos dies

Aquesta és la quarta baralla amb arma blanca aquest cap de setmana. Ahir un altre home va ferir lleument un altre al barri del Raval de Barcelona. L'agressor hauria atacat la víctima, de 74 anys, després que l'home li hagués retret que orinés al mig del carrer. Poc després, a la tarda, una baralla al vestíbul de l'estació de metro i Rodalies de la plaça de Catalunya també va acabar amb un menor ferit greu al coll per un ganivet. La policia va acabar arrestant dues persones presumptament relacionades amb els fets.

A més, els Mossos d'Esquadra també han informat aquest diumenge que dissabte van detenir un altre home, a Santa Coloma de Gramenet, que n'havia ferit un altre amb un ganivet, enmig d'una baralla. El ferit va quedar en estat greu i va ser traslladat a l'hospital, tot i que la seva vida no corre perill.

stats