Societat 26/12/2013

Dimiteix la regidora d'Alcorcón del PP detinguda per atropellar una dona quan conduïa beguda

Els fets van passar aquest dimarts. Pilar Araque, titular de Serveis Socials de l'Ajuntament madrileny, està imputada per un delicte de lesions i un altre contra la seguretat viària

Efe
1 min
Compte a Twitter de la regidora del PP a l'Ajuntament d'Alcorcón Pilar Araque

MadridLa regidora del PP d'Alcorcón (Madrid) que va ser detinguda dimarts per haver atropellat una àvia quan conduïa beguda ha dimitit i l'alcalde, David Pérez, li ha acceptat la renúncia.

La policia va detenir la tarda de dimarts, 24 de desembre, Pilar Araque, regidora de Serveis Socials, després d'haver atropellat una dona de 78 anys i d'haver-la deixat ferida greu. La prova d'alcoholèmia va indicar que gairebé triplicava la taxa d'alcoholèmia permesa, amb una taxa de 0,70 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat, quan el màxim permès és de 0,25.

Araque ha quedat en llibertat amb càrrecs i està imputada per un delicte de lesions i un altre contra la seguretat viària. Un cop ha quedat en llibertat ha presentat la dimissió i l'Ajuntament ho ha anunciat en un comunicat. La ja exregidora podria haver-se d'enfrontar a una petició de pena d'entre tres i sis mesos de presó, una multa d'un mínim de 600 euros i la retirada del carnet de conduir.

Es dóna el cas que, fa just un mes, la regidora va repiular amb el seu compte a Twitter una piulada de l'Ajuntament d'Alcorcón en què instava a la responsabilitat al volant i alertava de no conduir després d'haver ingerit alcohol.

stats