SOCIETAT
Societat 25/09/2014

El detingut pels cinc apunyalaments a Lleida diu que va patir un brot psicòtic

Torna a confessar, aquests cop davant els Mossos, que va agredir les cinc persones

Acn
1 min

BarcelonaEl detingut pels cinc apunyalaments a Lleida ha tornat a confessar davant els Mossos que és l'autor de les agressions i que va tenir un brot psicòtic que el va motivar a cometre-les. Així ho ha pogut confirmar l'ACN a fonts properes al cas.

El jove està sota custòdia dels Mossos d'Esquadra des de dimecres a la matinada, quan va ser entregat per la Guàrdia Urbana de Lleida, després de detenir-lo dimarts al vespre prop del seu domicili. Finalment no serà fins aquest divendres que Alejandro R. passi a disposició judicial, de manera que està previst que s'esgoti així el temps que el detingut pot estar sota custòdia policial.

El detingut ja va confessar en el moment de la detenció que ell era l'autor dels cinc apunyalaments a cinc ciutadans de diverses nacionalitats dilluns a la tarda. Ara ho ha tornat a fer davant els Mossos i també ha afegit que va patir un brot psicòtic.

Alejandro R. té una causa pendent amb la justícia a Logronyo, d'on és originari, per una agressió a un ciutadà colombià. Així mateix, se'l vincula amb grups neonazis i la policia treballa perquè se li imputin els delictes de temptativa d'homicidi, racisme i xenofòbia.

stats