TRÀNSIT
Societat 04/12/2011

Detingut un camioner begut després de xocar amb vehicles que circulaven per l'AP-2

Els Mossos d'Esquadra van interceptar el xofer al Papiol i en la prova d'alcoholèmia va marcar sis vegades més de la taxa permesa. El camió havia circulat diversos quilòmetres sense un dels pneumàtics

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a la nit, a l'altura del Papiol (Baix Llobregat), un camioner begut que va col·lisionar amb altres vehicles que circulaven per l'AP-2. El detingut, Adam K., de 45 anys i nascut a Polònia, va donar una taxa de 0,90 mg/l a la prova d'alcoholèmia, sis vegades més de la taxa màxima permesa. A més, els agents van comprovar que el camió havia recorregut diversos quilòmetres sense un dels pneumàtics. Els conductors de la via, que havien de circular a una velocitat molt lenta, van donar l'alerta que el camioner mantenia una trajectòria en ziga-zaga. Durant aquest dissabte al vespre, els sistemes d'emergència van rebre diverses trucades que alertaven de la presència d'un camió de gran tonatge a l'AP-2 que posava en greu perill la seguretat dels conductors pel fet que duia a terme una conducció perillosa. A més, va causar dos accidents.

Els agents de trànsit es van personar al lloc dels fets i van comprovar que existia una retenció de vehicles que circulaven a velocitat molt lenta darrere del camió per evitar accidents. Finalment, la patrulla va poder fer aturar el camió al voral dret de la via i, posteriorment, van fer sortir el conductor de la cabina. L'home presentava un estat d'intoxicació etílica evident. Davant aquests fets, els agents van detenir-lo per un delicte contra la seguretat del trànsit.

stats