Societat 19/05/2017

Detenen un noi de 21 anys que va obtenir imatges íntimes d'una menor

L'arrestat, que vivia a Barcelona, es va guanyar la seva confiança a través d'una aplicació de contactes per a telèfons mòbils

Ara
1 min

BarcelonaAgents de la Policia Nacional han detingut un jove a Barcelona que obtenia imatges íntimes d'una nena de 10 anys a través d'una aplicació de contactes per a telèfons mòbils. Se l'acusa d'un presumpte delicte de corrupció i prostitució de menors.

El detingut, de 21 anys, va contactar amb la nena, que vivia a Terrassa, va guanyar-se la seva confiança i va aconseguir que li fes arribar fotografies on apareixia nua.

La investigació va començar quan els agents de la unitat d'investigació tecnològica van rebre a través de la Interpol una denúncia procedent d'una empresa alemanya que informava d'un presumpte delicte de prostitució i corrupció de menors. Els fets s'estaven produint a través d'una aplicació utilitzada per xatejar i lligar entre usuaris que es troben a prop geogràficament.

En la informació facilitada per l'empresa denunciant, apareixien les conversacions que dos usuaris de l'aplicació, el jove i la nena, havien mantingut. La menor tenia instal·lat el software al seu mòbil i l'utilitzava a través d'un perfil que ella mateixa havia creat.

stats