Societat 28/09/2016

Detingut el presumpte assassí de tres prostitutes a Montjuïc mentre agredia una dona discapacitada

Els fets van tenir lloc ahir al migdia en un pis del barri del Raval

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la tarda David B.L. mentre agredia de forma brutal –amb cops al cap– una dona amb discapacitat psíquica. L'home té un extens currículum d'antecedents delictius. Aquest mateix any el van detenir com el presumpte responsable de la mort d'una dona, el cos de la qual no ha aparegut, però la jutgessa va acabar arxivant el cas per falta de proves. Va sortir en llibertat al mes de febrer. La policia sospita, també, que pot ser el responsable de la mort de dues dones més. Totes, prostitutes que es movien per la muntanya de Montjuïc.

Segons ha avançat avui 'La Vanguardia' i han confirmat fonts policials a aquest diari, els Mossos van detenir ahir el sospitós després de ser alertats pels veïns pels crits d'auxili d'una dona que, segons fonts pròximes al cas, seria la seva exparella i té una discapacitat física i psíquica.

El succés va tenir lloc cap a les 12.15 hores en un pis del carrer Riera Alta, al barri del Raval de Barcelona, i l'home, de 44 anys, va quedar detingut. Segons el testimoni dels veïns, l'home és l'exparella de la dona discapacitada, encara que últimament havien tornat a conviure junts. El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores acusat de violència masclista, lesions i obstrucció a la justícia.

stats