SUCCESSOS
Societat 23/09/2013

Detingut un jove de 19 anys per retenir diversos dies i violar una dona a Madrid

La víctima va aconseguir trucar a la policia en un moment de descuit del raptor

Europa Press
1 min

MadridLa Policia Nacional ha informat aquest dilluns de la detenció a Madrid d'un jove de 19 anys d'origen romanès que va tancar una dona en un traster diversos dies per agredir-la físicament i sexualment i intentar obligar-la a prostituir-se a la Casa de Campo de Madrid.

El jove havia convençut la víctima per mudar-se viure a casa seva i va intentar mantenir relacions sexuals amb ella. La dona s'hi va negar i va ser llavors quan el detingut la va tancar a una habitació on la va retenir i agredir sexualment. La víctima va aconseguir recuperar el telèfon mòbil en un moment de descuit del raptor, va aconseguir trucar a la policia i es va tornar a tancar al traster fins que van arribar els cossos de seguretat. Els agents la van trobar en un estat "molt desmillorat" i de "gran nerviosisme" i presentava cops visibles al pit i a braços i cames.

La detenció s'ha fet pública coincidint amb el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual, i el jove serà acusat com a presumpte responsable de detenció il·legal, agressió sexual i temptativa de prostitució proactiva.

stats