Societat 14/07/2017

Detingut un traficant que va enviar una comanda de droga a una escola de Barcelona

L'home tenia un punt de distribució que, quan hi havia grans esdeveniments a la ciutat, distribuïa substàncies estupefaents

Europa Press
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un presumpte traficant de 44 anys que va enviar per error una comanda de ketamina, que estava amagada als calaixos d'uns mobles, a una escola de música del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Segons ha informat la policia catalana, el 28 de març els responsables de l'escola van denunciar que havien rebut uns mobles que no havien encarregat i que a la part posterior dels calaixos hi havia uns paquets que podien contenir droga.

Dins dels mobles, els Mossos hi van localitzar 10 quilos de ketamina que procedien d'Holanda i van començar una investigació per trobar el responsable de l'enviament, que va resultar ser un ciutadà nord-americà. Així, van descobrir que aquest home tenia un punt de distribució de drogues de síntesi, amb altres punts de venda a Catalunya, des d'on es feien grans comandes que després s'introduïen a Barcelona.

La policia també va detectar que, quan hi havia grans esdeveniments a la ciutat que podien suposar una alta demanda de drogues, es feien comandes de diverses substàncies estupefaents i es feia la venda directa en aquests actes a través de col·laboradors. A part de detenir l'home, els Mossos van escorcollar el seu domicili, on van trobar 2.436 píndoles contra la disfunció erèctil, 70 píndoles de marihuana, 3.270 quilos de ketamina, 900 grams de MDMA, 3.028 píndoles d'èxtasi, així com unes petites quantitats d'haixix i marihuana.

stats