Societat 15/04/2021

En directe | Diàlegs de Pedralbes: 'Com relacionar-nos amb els robots. Què és la roboètica?'

Ara

Tornen els 'Diàlegs de Pedralbes'. Aquest dijous, 15 d'abril, se celebrarà la primera sessió, que versarà sobre robòtica i ètica. Els humans no són els únics éssers intel·ligents a la terra. Hem creat intel·ligències artificials que han modificat la nostra manera de viure, i amb les quals hem d'aprendre a relacionar-nos. Cal que abandonem l'antropocentrisme per trobar el lloc de la humanitat en un món que cada dia que passa fem més inhabitable.

Sota el títol 'Com relacionar-nos amb els robots. Què és la roboètica?', el col·loqui d'aquest dijous, amb direcció científica a càrrec de Daniel Gamper i presentació d’Antoni Bassas, comptarà amb la presència de Jordi Vallverdú (UAB), acadèmic especialista en Filosofia de la Ciència i la Computació, Intel·ligència Artificial i Robòtica i professor a l'ICREA.

El col·loqui, que començarà a les 18.30 hores, tindrà un aforament reduït i limitat, i les reserves es poden fer a través de reservesmonestirpedralbes@bcn.cat o del telèfon 93.256.34.27. També es podrà seguir en directe a través d'aquest espai.

stats