Successos
Societat 01/05/2021

Dol per la mort de dos joves de 21 i 22 anys en una masia de l'Espluga de Francolí

Un noi i una noia s'haurien intoxicat per la mala combustió d'un generador elèctric

Ara
1 min
La masia on han mort els dos nois

BarcelonaDos joves han mort intoxicats aquest dissabte per la mala combustió d'un generador elèctric en una masia aïllada de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Segons han informat els Mossos d'Esquadra, les víctimes són una noia de 21 anys veïna de Montblanc i un noi de 22 anys veí de la Canonja (Tarragonès). L'avís de la incidència s'ha rebut pels voltants de les 08.15 hores, quan un amic de la parella ha alertat el 112 que els joves no responien a les trucades.

Diverses dotacions del SEM i dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat a la casa i han intentat reanimar els dos joves, sense èxit. Les primeres hipòtesis apunten a la mala combustió d'un generador elèctric de gasolina de la masia, que pertany a un familiar, segons l'ACN. La parella, de 21 i 22 anys, hauria patit una intoxicació fatal per monòxid de carboni. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets.

Els ajuntaments de l'Espluga de Francolí, Montblanc i la Canonja han decretat un dia de dol. Els tres consistoris han fet un comunicat conjunt en el qual lamenten "profundament" els fets i expressen el seu condol a les famílies i amics dels difunts. El dia de dol serà dilluns, i a les dotze del migdia han convocat una concentració de suport davant dels ajuntaments.

stats