Succés

Dues cuidadores d'un zoo es queden atrapades a la gàbia d'un goril·la

L'escena, gravada l'octubre passat a Texas, s'ha fet viral i acumula ja milions de visualitzacions a TikTok

ARA
1 min
Captura del vídeo on el goril·la perseguia als seus cuidadors

BarcelonaUn vídeo de dues cuidadores d'un zoo de Texas, als Estats Units, atrapades dins la gàbia d'un goril·la s'ha fet viral en els últims dies a TikTok i ja suma milions de visualitzacions. L'escena, que segons publica el Daily Mail es va gravar a l'octubre, la va compartir un usuari dijous passat a la xarxa social de vídeos ràpids i mostra dues treballadores del Forth Worth Zoo fugint de l'animal en dues ocasions en què se'ls acosta dins el recinte on es troba.

@ben306069 Shocking moment two keepers where left in an enclosure with Elmo a male silverback at the fort worth zoo #shocking #fortworthzoo #silverback #scary #zoo #zookeeper #gorilla #fyp #fortworth #elmothegorilla #exposed #coverup ♬ original sound - Ben306069

A les imatges no es veu cap atac directe de l'animal a les cuidadores, però el vídeo es titula "Moment impactant en què dues cuidadores van ser abandonades en un recinte amb l'Elmo, un mascle d'espatlla platejada al Forth Worth Zoo". De fons se sent una dona, aparentment una visitant del zoo, que comença a resar per les dues treballadores.

Un "error" que va acabar bé

"Cada dia, els cuidadors del zoològic traslladen els goril·les al seu hàbitat interior per poder deixar-los el dinar al seu hàbitat exterior [...] A causa d'un error del porter, el personal va entrar al pati sense saber que l'espatlla platejada encara era al seu hàbitat", expliquen fonts del zoo al Daily Mail. Les mateixes fonts, això sí, confirmen que les dues dones van poder sortir-ne finalment sanes i estàlvies.

stats