Societat 24/10/2014

Romero desautoritza la seva portaveu per revelar una conversa íntima

El marit i l'advocat de la dona curada d'Ebola li ho han demanat per haver dit que Romero se sentia "atropellada"

Efe
1 min

MadridTeresa Mesa, que fins ara ha actuat com a portaveu de l'auxiliar d'infermeria infectada, i curada, d'Ebola, Teresa Romero, i del seu marit, Javier Limon, ha comunicat aquest divendres que deixa de ser-ho a petició de la família per les "desafortunades" declaracions que va realitzar dijous.

En concret, Mesa va dir ahir als mitjans de comunicació que, en una conversa telefònica amb Romero, l'auxiliar demanava justícia per tot el que havia passat arran del seu contagi, inclòs el sacrifici del seu gos Excalibur, i que se sentia "atropellada".

Mesa ha llegit una carta a les portes de l'hospital Carlos III en la qual, visiblement afectada, ha indicat que a l'advocat que assumeix el cas de Teresa Romero li han semblat "desafortunades" les seves declaracions, per considerar que va revelar detalls d'"una conversa íntima" amb l'auxiliar d'infermeria.

Teresa Mesa també ha dit que la seva intenció era ser la portaveu de la família fins al dilluns, però que Limon li ha demanat que ho deixés ja, segons la dona, qui ha recalcat que fins ara havia actuat "per amor" i "sense cobrar per això".

stats