Societat 23/06/2016

Col·lapse de trànsit a l'AP-7, la C-31 i la C-32

La principal artèria del sud de Catalunya acumula més de 30 quilòmetres de retencions en alguns punts

Ara
2 min
Retencions i trànsit dens a l'AP-7 a l'alçada de Montornès del Vallès

BarcelonaL'operació sortida del pont de Sant Joan ha començat avui a les tres de la tarda amb embussos quilomètrics en diverses carreteres i autopistes del país. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), fins a les sis de la tarda havien deixat l'àrea metropolitana de Barcelona un 25% dels 525.000 vehicles que es preveu que es desplacin entre avui i demà.

Les cues més importants s'han concentrat a l'AP-7 i als accessos a la costa Daurada i la Costa Brava. Les retencions han arribat a superar els 20 quilòmetres a Mollet en sentit Girona per l'AP-7 a les quatre de la tarda, i cap a les set del vespre han arribat a més de 30 quilòmetres a la mateixa via entre el Papiol i la Roca del Vallès en la mateixa direcció.

La C-31 i la C-32 en sentit sud, per la seva banda, cap a dos quarts de vuit del vespre estaven completament congestionades entre el Prat de Llobregat i les botigues de Sitges. En direcció nord la C-31 estava col·lapsada entre Badalona i Montgat, i la B-20 també ho estava al pas per Santa Coloma de Gramenet. A Barcelona, la ronda de Salt i la ronda Litoral són les vies on s'han acumulat més problemes de trànsit.

També hi ha hagut retencions destacades a l'A-2 a Sant Feliu de Llobregat (8 km), a Pallejà en sentit Lleida (2 km) i a Sant Joan Despí per anar cap a Barcelona; a la B-23, a Sant Just Desvern (2 km) en sentit Martorell i al Papiol (4,5 km) per enllaçar amb l'AP-7 en sentit Girona. També va molt carregada la B-30, que és la via lateral de l'AP-7, a Cerdanyola del Vallès en els dos sentits de la marxa, i la C-58, a Montcada i Reixac (3,5 km) i Terrassa (2 km) en sentit nord i a Vacarisses i Montcada i Reixac en sentit d'entrada a Barcelona.

Aquí podeu consultar totes les incidències a les carreteres catalanes en temps real i aquí podeu veure la situació del trànsit, ara mateix, en un mapa interactiu.

stats