Societat 02/06/2018

Un encertant d'un Euromillones validat a Tarragona guanya 37 milions d'euros

Un grup d'amics d'un bar d'Olivella guanyen 9,4 milions d'euros amb el Cuponazo de l'ONCE

Acn
1 min

TarragonaEl propietari d'una butlleta de l'Euromillones validada a l'administració de loteria número 16, situada al Parc Central de Tarragona, guanyarà més de 37 milions d'euros. És una de les persones que ha encertat la primera categoria, amb cinc encerts i dues estrelles. La combinació guanyadora ha sigut 29, 17, 40, 25 i 18, i les estrelles, 4 i 5. L'altra butlleta es va vendre a Portugal i el seu propietari rebrà el mateix import.

Paral·lelament, les localitats barcelonines d'Olivella i Olèrdola han sigut agraciades amb 9,4 milions d'euros. Han venut 17 cupons del Cuponazo de l'ONCE. Un d'ells amb la major part del premi, 9 milions d'euros, i els altres 16 cupons han sigut premiats amb 25.000 euros cadascun. La sort s'ha repartit entre un bar del carrer Bessons número 3 d'Olivella i el centre comercial Carrefour d'Olèrdola.

La propietària de l'administració de loteria de l'Enxaneta de la Sort encara està digerint que hagi validat la bitlleta de 37 milions d'euros de l'Euromillones d'aquest divendres. "Estic al·lucinada, nosaltres no havíem donat mai un premi tan gros", ha afirmat Marta Fernández. La venedora no sap qui és la persona afortunada ni quin dia d'aquesta setmana s'ha registrat la combinació guanyadora i ha asseverat que dubta que "aparegui el guanyador". Fernández espera que aquest premi els ajudi a augmentar les vendes i ja pronostica que la grossa de Nadal recaurà en aquesta administració. "Estem en ratxa i és evident que tocarà a la nostra administració; a Tarragona que no ha tocat mai", ha afirmat.

stats