Societat 03/02/2014

Ensenyament i els directors presentaran el recurs contra el TSJC divendres

Rigau s'ha reunit aquesta tarda amb els cinc directors afectats per la resolució que els insta a implantar un 25% de l’horari lectiu en castellà per preparar el recurs

Elisabet Escriche
1 min

BarcelonaLa consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i els cinc directors afectats per la resolució del TSJC que els obliga a fixar un 25% de l'horari lectiu en castellà s'han reunit aquesta tarda d'urgència per preparar el recurs que es presentarà divendres. Ni a l'entrada ni a la sortida de la reunió, la consellera i els directors han volgut fer declaracions. El departament, però, ha explicat en un comunicat que el recurs es basarà en "la defensa del règim lingüístic del sistema educatiu de Catalunya".

Alhora també s'han exposat totes les actuacions dutes a terme en els diferents procediments sobre l’aplicació del règim lingüístic als centres afectats per les interlocutòries del TSJC i s'ha analitzat la cronologia dels fets, que es remunten al curs 2006-2007.

En la reunió també hi eren presents la secretària general d’Ensenyament, Maria Jesús Mier, el director general de Centres Públics, Antoni Llobet, el director general de Centres Concertats i Privats, Miquel Garcia, i membres dels serveis jurídics del Departament.

stats