Societat 12/09/2019

S'entrega un dels presumptes autors de l'apunyalament mortal al Port Olímpic

Va fugir després d'estar implicat en l'agressió a una noia de 26 anys i també a un vigilant de seguretat

P.e. / E.f.
2 min
Agents de paisà de la Guàrdia Urbana identificant dos nois dijous a la nit al final del carrer Marina de Barcelona.

BarcelonaUn dels presumptes autors de la punyalada mortal a una noia de 26 anys al Port Olímpic s'ha entregat a la Ciutat de la Justícia de Barcelona aquest dijous, segons ha pogut saber l'ARA. El noi estava fugat des del 4 de setembre a la matinada, després que estigués implicat en l'agressió a la noia i també a un vigilant de seguretat, que va resultar ferit. El noi s'ha presentat acompanyat del seu advocat i ha declarat aquesta tarda al jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona, que n'ha ordenat l'ingrés a presó de manera preventiva. El jutjat número 14 porta la investigació d'aquest crim al Port Olímpic, que continua sota secret de sumari.

Segons ha pogut saber l'ARA, el noi que s'ha entregat s'havia tenyit de ros i s'havia tallat els cabells per canviar d'imatge. Però les càmeres de seguretat de la cocteleria Smar, on va tenir lloc l'apunyalament mortal, van permetre que els Mossos d'Esquadra el poguessin identificar a ell i a un segon noi que va participar en els fets: són dos homes majors d'edat de nacionalitat espanyola. Els Mossos segueixen buscant el segon implicat, que seria l'autor material. Tots dos havien intentat robar el mòbil a la noia prèviament a l'agressió mortal.

Quan la noia va detectar que els dos sospitosos li havien robat el mòbil, va demanar ajuda a un vigilant de seguretat del local, que va recuperar l'aparell i els va fer fora de l'establiment. La noia va seguir-los fins a la porta i va ser allà on els agressors van encarar-se al vigilant. Un d'ells va apunyalar el vigilant, que va quedar ferit, i la noia, que va acabar morint.

L'endemà dels fets, diversos veïns del Vendrell, on vivia la víctima mortal, es van concentrar a la plaça Vella en un acte de condemna al crim. Unes 200 persones es van aplegar per reclamar justícia i van guardar un emotiu minut de silenci en record de la Sara.

stats