Societat 24/10/2014

Boi Ruiz: "Si es congelen els pressupostos no serà dramàtic"

El conseller de Salut ha afirmat a 'El Matí de Catalunya Ràdio' que hi haurà responsabilitats civils pels casos de legionel·losi

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller de Salut, Boi Ruiz, ha assegurat que "si es congelen els pressupostos no serà dramàtic i que no ens afectarà", aquest divendres a 'El Matí de Catalunya Ràdio'. "Funcionaríem amb els mateixos diners que el 2013 i el 2014", ha afegit. Pel que fa a la inversió, Ruiz ha afirmat que no serà en infraestuctures, sinó que serà en llistes d'espera i en la millora del poder adquisitiu dels professionals de la sanitat. "L'any que ve farem una revisió de les llistes d'espera, el criteri clínic ha d'anar abans de tot", ha apuntat.

Ruiz, preguntat per Mònica Terribas, ha parlat de la gestió dels casos de legionel·losi i ha assegurat que "hi haurà responsabilitats civils". Trigarem a descobrir-ho tot, però ara el departament de Salut està fent de CSI", ha apuntat. El conseller també ha parlat sobre Ebola i ha recordat que ni a Espanya ni a Catalunya n'hi ha, i ha demanat calma. "Si he de qualificar la gestió de l'Ebola a Madrid, en termes d'informació jo no l'aprovaria. La suspenc clarament", ha apuntat.

Ruiz també ha fet una menció al procés, i ha defensat que no sap "què ens aportaria en recursos la independència", però el que sí que sap és "el que comporta la dependència de l'estat espanyol".

stats