Ensenyament
Societat 28/02/2012

Escola en Català ja ha recaptat 100.000 adhesions a la campanya per la immersió lingüística

Han enviat 14.000 correus als magistrats del TSJC per demanar-los que no executin les sentències del TS

Sònia Sánchez
1 min

BarcelonaL'Associació Escola en Català ha recaptat fins ara unes 100.000 adhesions a la campanya en defensa de la immersió lingüística, segons ha informat avui l'entitat.

L'associació ha enviat també uns 14.000 correus electrònics als 23 magistrats del Tribunal de Justícia de Catalunya (TSJC) per "demanar-los que no executin les sentències del Tribunal Suprem (TS)", ha explicat la portaveu de l'entitat, Mercè Escarrà.

Els correus pretenen influir en les deliberacions que aquest tribunal ha de reprendre el 7 de març per decidir la seva posició final davant les sentències del Tribunal Suprem sobre aquesta qüestió.

Segons Escarrà, el proper 7 de març, el ple de la sala contenciosa administrativa del TSJC deliberarà, votarà i decidirà respecte de l'execució de les sentències del Tribunal Suprem que exigeixen a la Generalitat que el castellà sigui llengua vehicular de l'ensenyament de Catalunya.

La portaveu de l'Associació Escola en Català ha argumentat que cal "fer arribar als magistrats del TSJC la importància i el suport que té el model d'immersió lingüística per a la cohesió del nostre país".

stats