Societat 03/07/2013

Espadaler està disposat a comparèixer al Parlament pels aiguats de la Vall d'Aran i el Pallars Sobirà

El conseller d'Interior afirma que donaran totes les explicacions en resposta a la crítica del portaveu del PSC, Xavier Sabaté, de manca de previsió del Govern

Acn
1 min
EL MISSATGE DEL CONSELLER  El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va defensar ahir al Parlament la necessitat de mitjans coercitius per garantir la seguretat.

BarcelonaEl conseller d'Interior, Ramon Espadaler, s'ha mostrat disposat, aquest dimecres al Parlament, a comparèixer per explicar l'actuació del Govern en els aiguats de la Vall d'Aran i el Pallars Sobirà. "Amb molt de gust, quan vostès ho creguin oportú, compareixerem i donarem totes les explicacions", ha replicat davant les crítiques del PSC.

A més, Espadaler ha elogiat l'actuació dels cossos de seguretat, els serveis d'emergència i les autoritats locals en la gestió de la situació d'emergència. Per la seva banda, Xavier Sabaté, portaveu del grup socialista, ha apuntat la manca de previsió del Govern i no haver tingut en compte el desgel de les muntanyes, com els principals agreujants del desastre.

stats