Societat 23/12/2014

"Esport per un món millor": 9 reflexions sobre la importància de l'activitat física

Gerard López, Ricard Torquemada o Ferran Latorre són alguns dels protagonistes de les microconferències sobre el paper de l'esport a la societat actual que tenen lloc aquest dimarts al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona

Ara
1 min

Barcelona"ESPORTINSPIRA. Esport per un món millor". Aquest és el títol del cicle de xerrades sobre la importància de l'activitat física a la societat actual que té lloc aquest dimarts, entre les 16.30 i les 20.15 hores, al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (plaça de Willy Brandt, 11-14). Organitzades per Transformación Deportiva i l'Escola de Lideratge Social de Catalunya, es tracta de 9 microconferències de 20 minuts protagonitzades per persones molt vinculades al món de l'esport.

"L'esport té una clara influència a la nostra societat, en molts àmbits, l'educació, la salut, l'economia, la família, etc.", apunta l'organització. Entre els ponents, destaquen el periodista esportiu Ricard Torquemada, l'exfutbolista i entrenador de la Selecció Catalana de Futbol, Gerard López, o l'alpinista Ferran Latorre -que ha coronat un total de 10 vuit mils-, entre d'altres. I alguns dels temes que es tractaran són: "Adaptar-se i conviure al límit"; "El vincle esport-empresa. L'esport com a oportunitat"; o "El paper del periodisme com a transmissor i filtre de la persona al personatge". Tots els ingressos de l'esdeveniment es destinaran a la Marató de TV3.

stats