Societat 11/11/2013

Exposició 'Apunts (a punt) per al decreixement'

La Casa Elizalde acull del 12 de novembre al 20 de desembre el projecte guanyador de la 3a Convocatòria d'Arts Visuals, portat a terme pel grup d'artistes Cargol Treu Banya!

Ara
1 min

BarcelonaEl centre cultural Casa Elizalde acollirà del 12 de novembre al 20 de desembre l'exposició 'Apunts (a punt) per al decreixement'. És el projecte guanyador de la 3a Convocatòria d'Arts Visuals de la Casa Elizalde, portat a terme pel grup d'artistes 'Cargol Treu Banya!'

Els artistes Carles Hac Mor, Ester Xargay, Marta Darder, Maria Durán i Adolf Alcañiz s'han unit per recollir, en un projecte artístic, diverses propostes que es fan a Catalunya de reflexió sobre l'art i el decreixement com a conceptes polítics, econòmics i socials que s'oposen al consens polític actual sobre el creixement econòmic.

En concret, es tracta d'una mostra d'obres que criden a plantar-se i repensar els nostres hàbits en el si de la societat de consum fruit del sistema capitalista. Durant el temps que durarà l'exposició es programaran concerts, recitals de poesia, accions, xerrades i debats amb experts.

stats