Societat 14/07/2013

Ferida greu una jove australiana després d'una cornada al tòrax en l'últim 'encierro'

Recupera la consciència i evoluciona favorablement el jove de Vitòria ferit de gravetat per aixafament dissabte en el tap a l'entrada de la plaça

Europa Press
1 min
Imatge de l'últim i multitudinari 'encierro' dels 'sanfermines' del 2013

PamplonaUna jove australiana de 23 anys ha resultat ferida amb pronòstic greu en l'últim 'encierro' dels 'sanfermines' del 2013 després de patir una cornada al tòrax al tram de Telefónica.

La corredora ha estat traslladada al Complex Hospitalari de Navarra, on ha passat directament al quiròfan, segons ha informat el cap d'Urgències del centre, Javier Sesma.

A més, quatre corredors més han hagut de ser traslladats al Complex Hospitalari per diversos traumatismes. Es tracta d'un jove de Madrid, A.M.L., de 23 anys, amb traumatisme al genoll en el tram d'Espoz i Mina; un home de 25 anys de Barcelona, J.M.D.G., amb traumatisme facial lleu a Mercaderes; un californià de 35 anys, H.W., amb traumatisme facial a Estafeta, i un pamplonès de 21 anys, A.A.O., amb traumatisme maxil·lofacial al carreró.

El ferit greu de dissabte

El jove de Vitòria que aquest dissabte va resultar ferit molt greu en el tap de la plaça de toros evoluciona favorablement i ha recuperat la consciència. Se li ha retirat la ventilació mecànica i el seu pronòstic és greu, segons ha informat el govern de Navarra.

Aquest ferit, J.J.M.R., de 19 anys, va patir una síndrome d'asfíxia per aixafament en el munt que es va registrar a l'entrada de la plaça al penúltim 'encierro'. Com a conseqüència d'aquest fet, altres 18 persones van resultar ferides, encara que de menor gravetat.

stats