Societat 08/11/2011

Finalitza la prealerta per inundacions a Catalunya

El Servei Meteorològic de Catalunya ha suspès l'avís de risc per l'estat de la mar. Segons l'Agència Catalana de l'Aigua, el cabal dels rius del nord-oest també s'ha normalitzat

Acn
1 min

BarcelonaLa direcció general de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha donat per finalitzada la prealerta de l'Inuncat, després que el Servei Meteorològic de Catalunya hagi donat per finalitzat l'avís de risc meteorològic per l'estat de la mar.

D'altra banda, l'Agència Catalana de l'Aigua i Endesa Generación han informat que el cabal dels rius del nord-oest de Catalunya, bàsicament la Garona, s'ha normalitzat. La situació meteorològica de risc per estat de la mar també s'ha donat per finalitzada. Tot i que les onades estan per sota del llindar d'avís, la mar continuarà encara alterada, principalment a la costa Brava. A la zona de la costa central, també hi quedarà mar de fons residual que anirà descendint de forma progressiva.

Pel que fa al cabal dels rius, la Garona, a la Vall d'Aran, ha disminuït el seu cabal i ja està per sota del llindar de revinguda.

stats