Societat 10/09/2021

Fins a 11 quilòmetres de cues a l'AP-7 el segon cap de setmana sense peatges

També hi ha retencions a l'A-2, la N-340 i la C-32

Ara
1 min
Abertis - autopista AP7

BarcelonaCoincidint amb l'inici del segon cap de setmana sense peatges a la major part de les carreteres catalanes, l'AP-7 acumula diversos quilòmetres de retencions. A la Roca del Vallès en sentit nord la cua ha arribat als 11 quilòmetres. També hi ha hagut 4 quilòmetres de retencions a l'altura de Vilalba Sasserra i fins a 6 quilòmetres amb circulació densa al pas de l'autopista per Sant Cugat del Vallès, tot en sentit nord. En sentit sud s'acumulen 3 quilòmetres a l'altura de Gelida.

Però a banda de l'AP-7 hi ha més retencions. 6 quilòmetres de cua a l'A-2 a Sant Feliu de Llobregat en sentit Lleida, 3 a l'N-340 al Vendrell en sentit sud i 2 a la C-32 a Esplugues de Llobregat en sentit Nus de la Trinitat.

El cap de setmana passat, el primer sense peatges a la major part de carreteres catalanes, ja hi va haver un gran nombre de retencions. Per evitar-ho, el director del Servei Català de Trànsit ha anunciat aquest mateix divendres que s'aixecarien el doble de barreres obertes als peatges.

stats