SOCIETAT
Societat 15/12/2011

El Polisario deté un grup de persones relacionades amb el segrest dels cooperants de Tindouf

Els detinguts pertanyen a una banda desconeguda i de moment no ha transcendit ni el nombre d'implicats ni les seves nacionalitats

Efe
1 min

TindoufForces de seguretat del Front Polisario han detingut un grup de persones vinculades directament amb el segrest dels dos cooperants espanyols i una italiana en els campaments sahrauis de Tindouf (Algèria), segons ha informat el president del Parlament del Sàhara Occidental, Jatri Aduh, que participa en el XIII congrés del Front Polisario a Tifariti. Els detinguts, segons aquesta mateixa informació, pertanyen a un grup desconegut i, de moment, no es coneixen les seves nacionalitats.

El responsable sahraui també ha comentat que després de la detenció sembla que es pot establir una relació entre el terrorisme i el crim organitzat, encara que no ha donat més detalls sobre aquesta qüestió. La nit del passat 22 d'octubre, un grup d'homes va segrestar a Rabuni, capital administrativa dels campaments de Tindouf (Algèria), els espanyols Ainoa Fernández i Enrique Gonyalons i la italiana Rossella Urru.

stats