Societat 24/03/2014

La Generalitat i BCN World acorden prioritzar la contractació dels aturats de Tarragona

El conveni entre el Govern i l'empresa impulsora del projecte, Veremonte, que assegura que es crearan 17.000 llocs de treball, se signarà aviat i tindrà una vigència d'un any, prorrogable fins a quatre

Ara
1 min
Xavier Adserà, conseller delegat de Veremonte, encaixa la mà amb el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell / TJERK VAN DER MEULEN

BarcelonaMentre encara s'està negociant al Parlament la llei que ha de permetre la construcció de BCN World, la Generalitat i l'empresa promotora, Veremonte, han arribat a un acord per prioritzar la contractació dels aturats de la zona.

El conveni entre les dues parts se signarà en breu, i dirà que el SOC i BCN World compartiran la informació sobre el projecte i els perfils professionals necessaris durant totes les seves fases de desenvolupament: construcció, posada en marxa, i estabilització del projecte. Veremonte calcula que en total es crearan 17.000 llocs de treball.

El SOC buscarà els perfils adequats per al que necessiti Veremonte, però si no els troben a les seves bases de dades, es faran plans de formació específics.

stats