Societat 29/11/2014

El Gran Recapte assoleix el repte de recollir 4.000 tones d'aliments

La massiva participació ciutadana als més de 2.000 punts de recollida ha permès assolir l'objectiu

Ara
1 min
El Gran Recapte assoleix la xifra de més de 4.000 tones d'aliments recollides / CÈLIA ATSET

BarcelonaEl Gran Recapte d'Aliments ha aconseguit superar un altre any l'objectiu que s'havia fixat prèviament, amb la recollida de més de 4.000 tones de menjar que distribuirà el Banc dels Aliments. Les dades parcials recollides fins les 19.00 hores d'aquest dissabte permeten a l'organització d'aquest esdeveniment solidari poder donar les gràcies a tots els participants i als més de 20.000 voluntaris que ho han fet possible.

En total han sigut més de 2.000 punts de recollida distribuïts per tot Catalunya els que han recollit aliments durant dues jornades. Aquest dissabte s'han començat les tasques de classificació i el recompte d'aliments que es començaran a distribuir a partir d'aquest dilluns.

Les dades parcials inclouen els registres de Girona, Tarragona, Lleida i dels delegats comarcals de Barcelona, i suposen la suma dels aliments rebuts al magatzem de Barcelona i els que encara hi ha als establiments i les plataformes logístiques dels mercats i les cadenes de distribució. "Aquesta fita ha estat possible gràcies a la participació de milers de ciutadans que han fet les donacions", ha agraït el Gran Recapte en un comunicat.

stats