Societat 31/12/2020

El 35.208, primer premi de la Grossa de Cap d'Any

Els bitllets premiats s'han venut al barri de Gràcia de Barcelona i a la Roca del Vallès

Ara
3 min

BarcelonaEl 35.208 és el número premiat amb la Grossa de Cap d’Any d'aquest 2020. El sorteig, que ha arribat a la vuitena edició, reparteix 200.000 euros per bitllet jugat en el primer premi, que s'ha venut al barri de Gràcia de Barcelona i en una estació de servei de la Roca del Vallès. El sorteig, sense públic a causa del covid, l'han presentat Laia Ferrer i Marc Giró.

El segon premi, que reparteix 65.000 euros per bitllet jugat, ha recaigut en el 52.688 i s'ha venut a Tàrrega i a Parets del Vallès.

El tercer premi, que reparteix 30.000 euros per bitllet, és per al 47.281. Aquest número s'ha venut en supermercats Esclat de Figueres i Tortosa i en un establiment de Reus.

Els dos quarts premis, que reparteixen 10.000 euros per bitllet, han recaigut en el número 20.864, que s'ha venut a la ciutat de Barcelona i, també, a través d'internet, i en el 20.805, que s'ha venut al bar restaurant El Castell de Solsona.

El primer cinquè premi, dotat amb 5.000 euros per bitllet jugat, ha recaigut en el 56.263. El número s'ha venut en un supermercat Condis Mollerussa i a través d'internet. El 81.267 ha rebut el segon cinquè premi del sorteig. En aquest cas, tots els bitllets s'han venut a Lleida. El tercer cinquè premi ha recaigut en el número 1.733 i s'ha venut per internet i a Sant Vicenç de Montalt.

Els premis

La Grossa d'enguany manté l’emissió de fins als 100.000 números, amb un preu de 10 euros per dècim. Hi ha vuit grans premis. El primer premi són 200.000 euros per cada bitllet de 10 euros. El segon premi atorga 65.000 euros per bitllet; el tercer, 30.000 euros; els dos quarts, 10.000 euros cadascun, i els tres cinquens, 5.000 euros per bitllet.

Premis a les terminacions dels vuit números guanyadors (les quatre, tres i dues últimes xifres coincidents amb tots els números premiats; a més, en cas del primer premi, també es rep un import per la coincidència amb l'última xifra).

Premis als números anterior i posterior de cadascun dels vuit números guanyadors.

Els premis del mateix número guanyador no es poden acumular, és a dir, un bitllet les últimes quatre xifres del qual es corresponguin amb el número premiat guanya el premi corresponent a l'encert de les quatre xifres, però no el premi corresponent a les tres, dues o última xifra. Ara bé, si un número resulta guanyador de més d'una categoria de premis, perquè les xifres coincideixen en més d'un dels números guanyadors, els premis sí que s'acumulen, amb l'excepció dels encerts de les cinc xifres, que no s'acumulen mai.

On es paguen, els premis?

Els premis es podran cobrar fins al 30 de març del 2020 a la seu de Loteries de Catalunya, a la Gran Via 639 de Barcelona. Per cobrar els premis s'haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Cap d'Any.

Els números que s’hagin adquirit per internet es cobraran directament al moneder del compte del jugador a la web de Loteries de Catalunya. En cas que l’import del premi sigui superior als 600 euros, es cobraran directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre a la web.

Els premis de fins a 1.000 euros es podran cobrar demanant, a qualsevol punt de venda autoritzat, una transferència directa al compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.

Els premis de fins a 120 euros es podran cobrar en metàl·lic als establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya i a qualsevol oficina de CaixaBank.

stats