Societat 27/04/2017

El gremi de Pastissers de Barcelona reparteix 2,5 milions de la Grossa de Sant Jordi

El premi no ha tocat a cap dels vuit treballadors del Gremi, ja que s'havien quedat altres números de la rifa

Laia Vicens
2 min
Treballadores del Gremi de Pastissers de Barcelona, que ha venut part de la Grossa de Sant Jordi, el 51393

BarcelonaEl Gremi de Pastissers de Barcelona ha repartit part de la Grossa de Sant Jordi, el 51.393. El gerent, Rossend Guitart, ha explicat a l'ARA que han repartit 25 participacions a diversos pastissers socis de l'entitat. Així, han repartit 2,5 milions d'euros.

A cap dels vuit treballadors del Gremi, a les oficines del carrer Comtal de Barcelona, els ha tocat el premi, ja que s'havien quedat altres números de la rifa. Guitart ha explicat que no havien demanat un número concret.

Les cinc treballadores que eren a l'oficina del Gremi s'han assabentat que havien repartit el premi guanyador a través d'una trucada telefònica de l'organització de la Grossa.

L'ambient a l'oficina del Gremi de Pastissers és d'aparent calma. "Ens ha agafat de sobte", ha explicat la Maria, que és qui primer ha respost la trucada de Loteries. Li ha passat el telèfon a la Carme Gòdia, que és qui gestionava la venda de participacions. "La noia estava molt contenta i m'ha dit que ho havíem venut nosaltres", ha explicat. "Estic contentíssima", ha dit, encara que no s'ha quedat cap de les participacions premiades.

La Carme ha explicat que el número es va vendre molt ràpid, "en dos o tres dies", i té constància que ha quedat "molt repartit", perquè va vendre participacions a diversos pastissers. "Estic molt contenta, amb una mica de ràbia perquè no en tenim ni un, però molt contents per la gent que n'ha comprat", ha dit a la premsa.

La treballadora del Gremi de Pastissers ha explicat que acostumen a vendre participacions de la Grossa, i ha detectat que la de Sant Jordi s'ha venut menys que la de Nadal. Tot i així, assegura que repetiran, perquè un premi com aquest "dona molta publicitat a les pastisseries artesanes", que ha dit que "segur que estaran molt contentes". "Repetirem, esclar, a veure si ens toca també a nosaltres", ha dit la Maria.

stats