MOTOCICLETES
Societat 10/07/2011

18.000 Harley Davidson tallen el trànsit de Barcelona

La marxa s'ha iniciat a les 10 hores a l'avinguda de l'Estadi Olímpic, a Montjuïc i s'allargarà fins al migdia. La desfilada afecta el recorregut i els horaris d'unes 40 línies d'autobús

Redacció
1 min

Barcelona18.000 Harley Davidson desfilen pels carrers de Barcelona aquest matí. La marxa s'ha iniciat a les 10 hores a l'avinguda de l'Estadi Olímpic i s'allargarà fins al migdia. Les motos recorreran un total de 13 quilòmetres i s'espera que passin per l'avinguda del Paral·lel, el carrer d'Entença, la Gran Via, el passeig de Lluís Companys, els passeigs de Picasso i Colom, l'avinguda de Miramar i, finalment, retornin a l'avinguda de l'Estadi Olímpic.

La marxa també està afectant el recorregut i l'horari d'unes 40 línies d'autobús. Transports Metropolitans de Barcelona recomana als ciutadans que sempre facin ús del metro per desplaçar-se.

El Barcelona Harley Days s'ha convertit en tres anys en la principal concentració d'amants d'aquestes motocicletes i presumeix de ser la reunió més participativa, amb un milió de visitants l'any passat.

stats