CIÈNCIA
Societat 20/08/2013

El submarí 'Ictineu 3' recapta els 61.000 euros que buscava mitjançant el micromecenatge

És el segon projecte que més diners ha recaptat en tota la història de Verkami. Ha rebut el suport de 1.141 mecenes

Europa Press
1 min
TECNOLOGIA PUNTERA El submarí 'Ictineu 3' podrà assolir els 1.200 metres de profunditat i això obre, segons els seus responsables, moltes portes en el camp de l'exploració submarina, ja que podrà accedir a la meitat dels fons del Mediterrani.

BarcelonaL'equip emprenedor del submarí 'Ictineu 3' ha aconseguit el seu objectiu de recaptar 60.970 euros mitjançant una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, segons han informat els promotors aquest dimarts en un comunicat.

El projecte, que s'ha convertit en el segon que ha recaptat més fons en tota la història de Verkami, després de la pel·lícula 'L'endemà', de la productora Isona Passola, ha rebut el suport de 1.141 mecenes, que han aportat des de 10 fins a 2.500 euros.

Els fons recaptats serviran per finalitzar l''Ictineu 3', el primer submarí científic tripulat de Catalunya i l'Estat, que permetrà convertir el territori en la sisena potència mundial en capacitat per baixar amb més tripulació i a més profunditat, 1.200 metres.

stats